Sang og musik

Savner du festlig musikalsk underholdning til dit næste arrangement, så har jeg det helt rigtige tilbud til enhver lejlighed.

Festlige “syng-med-sange” og viser med indhold og stof til eftertanke.

Hele mit liv har jeg sunget, og som barn og ung kunne jeg alle tidens slagere udenad. Som voksen begyndte jeg at interessere mig for viser, d.v.s. tekster med et dybere indhold, gerne satiriske viser og gamle og nye revyviser, men også alvorlige viser som f.eks. Poul Henningsens tekster. Også Evert Taube m.fl. har en stor plads i mit hjerte. Repertoiret spænder således vidt og over mange forskellige genrer.

Eugen Tajmer skrev i sin tid en anmeldelse af en af mine koncerter: ”Det var en berigende koncert. Annmari sang så dejligt med et repertoire, der strakte sig fra PH til humørfyldte sange og viser, og en gang imellem et omkvæd, vi kunne synge med på. Den koncert blev man simpelthen i godt humør af. Det er klasse!”

Jeg tilbyder et alsidigt og festligt program præcis skræddersyet til den begivenhed, du ønsker at hyre mig til at optræde ved.

Jeg optræder gerne ved alle slags begivenheder, f.eks. private fester, foreninger, højskoler, kirker, loger o.s.v.

Intet arrangement er for stort og intet for småt.