2 timers visesang

Maj 2023. En af højskolens kursusledere havde kigget nærmere på min hjemmeside og fundet ud af, at jeg ikke kun holder foredrag, men også synger viser, og det var han da nysgerrig efter at høre, så jeg blev hyret sammen med min fantastiske pianist til en to timers visekoncert. Alle de øvrige kendte musikere af forskellige genrer kunne kun deltage på ugens første dage, så jeg blev programsat til om fredagen. 

De skal få lært, hvad viser er, og de skal få et brag af en visekoncert, tænkte jeg, så pianisten og jeg planlagde 2 X 45 minutter med viser af alle genrer: sjov og alvor, nyt og gammelt, noget at synge med på (PH, Evert Taube, Kai Normann, Revy- og Bakkeviser, Liva Weel, Erika Voigt etc.).

Allerede i pausen kom publikums spontane reaktion: ”Det er det bedste, der har været hele ugen!”

Så kan man både gå på vandet og svæve på en lyserød sky bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *