Mortens aften hos Furesø Visens Venner

Mortens aften, 2023 blev jeg inviteret til Ellegården i Furesø Visens Venner. Jeg skulle kun levere 2 X 20 minutters koncert, da foreningens egne solister også skulle optræde. Når der er så kort tid til rådighed, er det dobbelt vanskeligt at vælge ud, hvilke viser, der skal med ud denne gang. Bare 10 stk. ud af mit righoldige repertoire (jeg kan ca. 1000 viser og sange udenad). 

Selvfølgelig skal de viser, som jeg er den eneste, der synger, på programmet. De aktuelle nyheder i ugen hjalp mig til at vælge resten, idet man havde fundet ny viden om Tyra Danebod, p.g.a.ny forskning med runesten. Så selvfølgelig skulle den gamle Erica Voigt-vise om Tyra Danebod på programmet. Situationen i Ukraine fik mig til at vælge antikrigsvisen: ”God morgen, soldat”, og al virakken om Andreas Mogensens forestående rumfærd inspirerede til den gamle revyvise ”Raketvisen”. 

Jeg lægger altid et nyt program, som passer til den aktuelle situation, og jeg kører aldrig på automatpilot!

Jeg har gæstet Ellegården et par gange tidligere, så det blev et glædeligt gensyn og en hyggelig aften som altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *