Foredrag om Marie Krøyer for HK

19/3-24. Hvor er det skønt at fortælle om Marie Krøyer og så på Frederiksberg, hvor hun voksede op. Det var så herligt at møde denne HK-gruppe igen. Første gang var på en grupperejse til Ærø, hvor jeg var rejseleder.

Anden gang var, da gruppen hyrede mig til at fortælle om prinsesse Marie af Orleans, samt divertere med et par viser. Det var gruppen begejstret for, så nu havde den hyret mig for tredje gang.

Det blev et dejligt gensyn. Hvor herligt at sole sig i alle de positive tilkendegivelser som at jeg er en fremragende fortæller og at det er så spændende beretninger, jeg har i ærmet. Det allerbedste er et løfte om, at gruppen vil sende bud efter mig igen. Det tyder jo på tilfredshed med min præstation.

1 thought on “Foredrag om Marie Krøyer for HK

  1. Dorte Stetter says:

    Hej Annmari. Det ser spændende ud 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *